08.10.2013

Salewa Table Boulder Tour у Києві!

stil_edit-724x1024.jpg

27 жовтня 2013 року о 14:00 у київському магазині Gorgany.com на вул. Мишуги 11-Б, біля метро Позняки, пройдуть змагання у рамках всеукраїнського туру Salewa Table Boulder Tour!

Що таке Table Boulder? Ніби виглядає, як простий стіл для пікніку…

IMG_6286.jpg

Але бурхлива фантазія боулдерів зробила з нього (навіть не віриться!) інструмент для тренування і захопливих змагань. Як це відбувається? Отак ми проводили змагання на GorganyRace2013:

IMG_6203.jpg

Як проходить оцінка досягнень? За кожне мале коло учасник отримує 20 балів. Малим колом вважається пролазання через поперечну сторону стола:

Велике коло зробити набагато важче, воно оцінюється у 150 балів:

Головне правило: ні в якому разі не можна зачепити підлогу! Якщо під час проходження кола учасник торкається чорного мата, бали за дане коло не надаються.

Кожен учасник має дві хвилини, аби зробити якнайбільше кіл, і по закінченню часу вираховується сума балів, виходячи з кількості і виду зроблених кіл. Врешті решт, перемагає учасник, що набрав найбільшу кількість балів.

 

Призовий фонд

Salewa Table Boulder Tour проходить (як ви вже здогадались:)) за підтримки марки Salewa, тому призи для переможців вельми цікаві і корисні: спальники Salewa Micra і сертифікати на покупку спорядження від магазину Gorgany.com.

 

Бонус за попередню реєстрацію!

Кожен з учасників, хто зареєструється на змагання до 24.10 і прийматиме в них участь, отримає статус постійного клієнта магазину Gorgany.com та постійну знижку 10% на всі представлені в магазині товари, крім акційних. Знижка діятиме в будь-якому з магазинів Києва, Львова та Івано-Франківська, а також в інтернет-магазині Gorgany.com!

 

Порядок реєстрації

Для реєстрації на змагання з Table Boulder необхідно надіслати листа на скриньку kyiv[собачка]gorgany.com з темою Table Boulder Tour в якому вказати своє прізвище, ім’я та номер контактного телефону. Протягом доби ви отримаєте на пошту підтвердження про реєстрацію. Якщо цього не трапилось, сповістіть нас про відправлений лист по телефону 044-501-48-73.

 

Тренування

Якщо перед змаганнями ви бажаєте потренуватись лазити по боулдер-столу, приходьте в будь-який день з 10:00 до 20:00 (неділя з 11:00 до 18:00) в київський магазин Gorgany.com за адресою вул. Мишуги 11-Б, метро Позняки і тренуйтесь на здоров’я:) Боулдер-стіл чекає на вас!

 

Питання і відповіді

По всіх питаннях стосовно змагань ви завжди можете зв’язатися з нами використовуючи електрону пошту kyiv[собачка]gorgany.com або телефон 044-501-48-73.

До зустрічі на змаганнях!

Джерело: www.forum.gorgany.com

Другие новости

16.02.2019 Зимняя Каталония, Vol. 2

Экспресс сообщением Barcelona Sants – Valencia Jaquin Sorolla подобрал меня на перроне солнечной станции Tarragona, окруженной морским простором и пальмами. Около 2 часов в дороге и я уже в Валенсии, где на широких улицах растет немеряное количество апельсинов (которые, правда, оказались больше декоративными, чем сьедобными). Дальнейший путь лежал в маленькую деревушку Chulilla.
Читать дальше...

08.09.2018 ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

ostriv_2018_afisha_ukr_3.jpg

6-7 жовтня неподалік села Кам`янка Сколівського району відбудеться боулдер-фестиваль «Острів Пасхи-2018» / Кубок Львівської Області зі скелелазіння на природному рельєфі.

Дивиться детальнішу інформацію на сайті змагань - ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

Реєстрація на змагання вже відкрита - Форма реєстрації.

Список зареєстрованих учасників.

27.04.2018 Болдер фест "Big Open". Реєстрація.

19_maya_sorevi_logo.jpg

Дорогі друзі! Нагадуємо, що реєстрація на івент-фестиваль Гіперіон BIG OPEN Boulder Fest триває повним ходом.

Оскільки кількість учасників в групах обмежена, за для вашого комфорту та безпеки, інформуємо про наявність вільних місць в групах:
1 група - 5 вільних місць; 2 група - 23 вільних місць; 3 група - 13 вільних місць
Реєстрація на змагання. Встигніть зареєструватись в зручну саме для вас групу!
Більш детальна інформація про фестиваль на сторінці Facebook.

16.04.2018 Болдер фест "Big Open". Инфо.

19_maya_sorevi_logo.jpg

19 мая в Киеве на базе ЦАО "Гиперион" открывается новая болдер зона.
По традиции стартуем с болдер феста "Big Open".
Уже открыта Регистрация на соревнования.
В программе феста много интересных болдеров, зажигательная музыка, общение с друзями, конкурсы, лотереи, афтепати...

Подробнее
07.04.2018 SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

scala_dream.png

25-26 мая в Клайпеде (Литва) пройдет болдер фестиваль SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Scala Dream Bouldering Festival (SBF) впервые был организован в 2013 году с целью сделать его одним из наиболее ожидаемых мероприятий скалолазного сообщества в Прибалтике. С самого начала организаторы cтарались сделать его одним из самых любимых и самых желанных скалолазных событий в странах Балтии. И продолжают стремиться к этому, прилагая все усилия, вкладывая душy и сердце :).

Все кто заинтересовался welcome :).

Подробную информацию о соревнованиях можете найти на страничке SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Архив за год: