10.02.2009

Відкритий Чемпіонат Полтавщини.

13-15 лютого у м.Кременчук на стадіоні КДПУ пройде відкритий Чемпіонат Полтавщини зі скелелазіння серед дорослих та юніорів на призи Почесного Президента Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» В.М. Матицина. До змагань допускаются спортсмени від 2001р.н. та старше. Довідки за тел. +38(066)77173349 - Колесніченко Саша.

Положення змагань
1.Мета і завдання
розвиток скелелазіння та його популяризація серед молоді;
пропаганда та надбання здорового способу життя молодих людей;
підвищення рівня майстерності спортсменів;
виявлення рівня підготовки та здійснення відбору спортсменів для участі в чемпіонатах України.

2.Термін та місце проведення змагань
Відкритий Чемпіонат Полтавської області зі скелелазіння серед дорослих та юніорів проводиться в місті Кременчуці 13 – 15 лютого 2009 року в манежі СК «Політехнік» Кременчуцького державного політехнічного університету імені Михайла Остроградського, що знаходиться за адресою: вул. 60-років Жовтня, 56.

3.Керівництво проведенням змагань
Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснюється Полтавською обласною федерацією альпінізму і скелелазіння.
Проведення змагань безпосередньо покладається на спортивний клуб «Політехнік» та головну суддівську колегію, склад якої затверджено Полтавською обласною федерацією альпінізму і скелелазіння України (далі Федерація).

4.Заходи безпеки під час проведення змагань
Відповідальність за виконання вимог заходів безпеки під час проведення змагань покладається на Федерацію та головну суддівську колегію.

5.Учасники змагань
До участі в змаганнях допускаються збірні команди областей, спортивних клубів, що розвивають скелелазіння та спортсмени, які є членами Федерації і сформовані за результатами змагань місцевого рівня Відкритий Чемпіонат проводиться згідно з правилами, затвердженими Федерацією альпінізму і скелелазіння України.
Змагання проводяться по віковим категоріям:
молодша група – 1997-2001р.р.;
середня група – 1994-1996р.р.;
старша група – 1993 і старше.
Усі учасники Всеукраїнських змагань повинні мати страховий поліс.

6.Програма змагань з виду програми трудність і швидкість для дорослих і юніорів
1-й день – приїзд, робота мандатної комісії;
16.0018.00 проведення жеребкування учасників і збори представників і суддів;

2-й день10.00 – 10.20 – відкриття змагань;
10.30 – кваліфікаційні та фінальні змагання в програмі лазіння на швидкість серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат всіх вікових категорій; кваліфікаційні та 1/4 фінальних змагань у програмі лазіння на трудності серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат всіх вікових категорій;

3-й день10.00 – 1/2 фіналу та фінальні змагання в програмі лазіння на трудність серед жінок та чоловіків, юнаків та дівчат всіх вікових категорій; нагородження переможців та призерів, закриття змагань, від’їзд учасників.

7. Нагородження
Учасники, які посіли І-ІІІ місця у кожному виді програми змагань серед спортсменів усіх вікових груп, нагороджуються дипломами та цінними подарунками.

8.Умови прийому учасників змагань
Витрати на відрядження учасників та тренерів-представників (страхування спортсменів, проїзд в обох напрямках, оплата за проживання, харчування, добові) здійснюються за рахунок коштів відряджуючої організації.
Витрати на організацію і проведення змагань та придбання призів для нагородження переможців і призерів, надання послуг суддівською колегією за рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» (згідно кошторису).

9.Підготовка спортивних споруд
Підготовка спортивних споруд покладається на їх власників.
Власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань.
Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, спонукає до відповідальності, передбаченої чинним законодавством України.

10.Заявки
Попередні заявки на участь команд у змаганні надсилаються на адресу Федерації не пізніше, як за 10 діб до початку змагань на адресу: 39602, Полтавська обл., м. Кременчук, вул. 60-років Жовтня, 56 або за тел. 8 (05366) 5-33-18, 5-30-76, моб. 8 (066) 100-67-47.
Іменні заявки, завірені лікарем, відряджуючою організацією, передбачені правилами змагань документи, які підтверджують спортивну кваліфікацію, страхові поліси, подаються до мандатної комісії змагань в день приїзду. Кожен учасник при собі повинен мати ксерокопію паспорта (свідоцтво про народження), ідентифікаційного кода.
Це положення є офіційним викликом на змагання.


Полтавська обласна федерація альпінізму і скелелазіння

Другие новости

16.02.2019 Зимняя Каталония, Vol. 2

Экспресс сообщением Barcelona Sants – Valencia Jaquin Sorolla подобрал меня на перроне солнечной станции Tarragona, окруженной морским простором и пальмами. Около 2 часов в дороге и я уже в Валенсии, где на широких улицах растет немеряное количество апельсинов (которые, правда, оказались больше декоративными, чем сьедобными). Дальнейший путь лежал в маленькую деревушку Chulilla.
Читать дальше...

08.09.2018 ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

ostriv_2018_afisha_ukr_3.jpg

6-7 жовтня неподалік села Кам`янка Сколівського району відбудеться боулдер-фестиваль «Острів Пасхи-2018» / Кубок Львівської Області зі скелелазіння на природному рельєфі.

Дивиться детальнішу інформацію на сайті змагань - ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

Реєстрація на змагання вже відкрита - Форма реєстрації.

Список зареєстрованих учасників.

27.04.2018 Болдер фест "Big Open". Реєстрація.

19_maya_sorevi_logo.jpg

Дорогі друзі! Нагадуємо, що реєстрація на івент-фестиваль Гіперіон BIG OPEN Boulder Fest триває повним ходом.

Оскільки кількість учасників в групах обмежена, за для вашого комфорту та безпеки, інформуємо про наявність вільних місць в групах:
1 група - 5 вільних місць; 2 група - 23 вільних місць; 3 група - 13 вільних місць
Реєстрація на змагання. Встигніть зареєструватись в зручну саме для вас групу!
Більш детальна інформація про фестиваль на сторінці Facebook.

16.04.2018 Болдер фест "Big Open". Инфо.

19_maya_sorevi_logo.jpg

19 мая в Киеве на базе ЦАО "Гиперион" открывается новая болдер зона.
По традиции стартуем с болдер феста "Big Open".
Уже открыта Регистрация на соревнования.
В программе феста много интересных болдеров, зажигательная музыка, общение с друзями, конкурсы, лотереи, афтепати...

Подробнее
07.04.2018 SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

scala_dream.png

25-26 мая в Клайпеде (Литва) пройдет болдер фестиваль SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Scala Dream Bouldering Festival (SBF) впервые был организован в 2013 году с целью сделать его одним из наиболее ожидаемых мероприятий скалолазного сообщества в Прибалтике. С самого начала организаторы cтарались сделать его одним из самых любимых и самых желанных скалолазных событий в странах Балтии. И продолжают стремиться к этому, прилагая все усилия, вкладывая душy и сердце :).

Все кто заинтересовался welcome :).

Подробную информацию о соревнованиях можете найти на страничке SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Архив за год: