13.02.2006

Конференція з підсумків роботи у 2005 році

ПРЕС-РЕЛІЗ

    11 лютого 2006 р. у приміщенні Рахункової палати України відбулася Конференція Федерації альпінізму і скелелазіння України, присвячена підсумкам роботи у 2005 році. На пленарному засіданні розглядалися питання діяльності Федерації за минулий рік, результати роботи Комітетів з альпінізму та скелелазіння, Комісії у справах молоді, Ради ветеранів альпінізму та скелелазіння, інших комісій Федерації, а також питання досягнень та розвитку в цьому виді спорту у минулому році, організаційні та проблемні питання.

    Зі звітною доповіддю про діяльність Федерації у 2005 році виступив президент Федерації альпінізму і скелелазіння України, заслужений тренер України, майстер спорту Симоненко Валентин Костянтинович. Також були заслухані та обговорені звіти голів Комітетів, Комісій та Рад Федерації, виступи представників колективних членів Федерації з різних регіонів України.
    На сьогодні Федерація об’єднує 37 колективних членів з 24 областей України, кількість яких у 2005 році збільшилась на одну область – Хмельницьку. Чисельність Федерації сягає понад 4000 чоловік.
    У 2005 році Федерація провела низку всеукраїнських спортивно-масових заходів та змагань з альпінізму і скелелазіння, а також взяла участь майже у всіх міжнародних змаганнях з цих видів спорту. На міжнародній арені альпіністи України стали чемпіонами СНД у скельному класі, а скелелази (загалом 45 чол.) успішно виступили у 12 змаганнях. Вагомими стали досягнення українських скелелазів. На VII Всесвітніх іграх у Німеччині, харків’янка Олена Репко посіла 2-е місце у виді "швидкість"; на чемпіонаті Світу (Німеччина) вона у тому ж виді стала чемпіонкою, а Шалагіна Ольга (м. Одеса) перемогла у виді "болдерінг" (серія надскладних трас); Стєнковой Максим з м. Нікополя посів 2-е місце у виді "швидкість"; на першості Світу серед молоді Побережець Сергій (м. Одеса) серед юнаків та Бєжко Ольга (м. Дніпропетровськ) серед дівчат стали чемпіонами у виді "швидкість"; бронзові нагороди завоювали Осипов Максим (м. Харків) та Шереметьєва Олена з Нікополя у цьому ж виді; бронза дісталася Дзюбаку Юрію (Київська обл.) у виді "трудність".
Спортсмени-альпіністи взяли участь у 5-ти всеукраїнських змаганнях. Це чемпіонати України у різних класах та Кубок України у класі малих гір. Скелелази провели 12 змагань всеукраїнського рівня. Ветерани альпінізму та скелелазіння України організували 6 змагань, у т.ч. два чемпіонати України з альпінізму, чемпіонат та два кубки України зі скелелазіння, а також змагання у рамках Перших Всеукраїнських спортивних Ігор серед ветеранів скелелазіння.
    Серед спортивно-масових заходів найбільш значними були такі: молодіжна альпініада на Кавказі, у якій взяли участь понад 520 альпіністів із 16 регіонів; експедиція у Фанські гори Паміро-Алаю для резерву збірної команди України з альпінізму; молодіжні заходи взимку у Карпатах зі сходженням на Говерлу (2058 м.) – найвищу точку України; дитячо-юнацькі заходи у Криму.
    2005 рік у альпіністів та скелелазів Федерації альпінізму і скелелазіння України був насиченим та відповідальним.

Прес-служба Федерації альпінізму і скелелазіння України

Другие новости

16.02.2019 Зимняя Каталония, Vol. 2

Экспресс сообщением Barcelona Sants – Valencia Jaquin Sorolla подобрал меня на перроне солнечной станции Tarragona, окруженной морским простором и пальмами. Около 2 часов в дороге и я уже в Валенсии, где на широких улицах растет немеряное количество апельсинов (которые, правда, оказались больше декоративными, чем сьедобными). Дальнейший путь лежал в маленькую деревушку Chulilla.
Читать дальше...

08.09.2018 ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

ostriv_2018_afisha_ukr_3.jpg

6-7 жовтня неподалік села Кам`янка Сколівського району відбудеться боулдер-фестиваль «Острів Пасхи-2018» / Кубок Львівської Області зі скелелазіння на природному рельєфі.

Дивиться детальнішу інформацію на сайті змагань - ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

Реєстрація на змагання вже відкрита - Форма реєстрації.

Список зареєстрованих учасників.

27.04.2018 Болдер фест "Big Open". Реєстрація.

19_maya_sorevi_logo.jpg

Дорогі друзі! Нагадуємо, що реєстрація на івент-фестиваль Гіперіон BIG OPEN Boulder Fest триває повним ходом.

Оскільки кількість учасників в групах обмежена, за для вашого комфорту та безпеки, інформуємо про наявність вільних місць в групах:
1 група - 5 вільних місць; 2 група - 23 вільних місць; 3 група - 13 вільних місць
Реєстрація на змагання. Встигніть зареєструватись в зручну саме для вас групу!
Більш детальна інформація про фестиваль на сторінці Facebook.

16.04.2018 Болдер фест "Big Open". Инфо.

19_maya_sorevi_logo.jpg

19 мая в Киеве на базе ЦАО "Гиперион" открывается новая болдер зона.
По традиции стартуем с болдер феста "Big Open".
Уже открыта Регистрация на соревнования.
В программе феста много интересных болдеров, зажигательная музыка, общение с друзями, конкурсы, лотереи, афтепати...

Подробнее
07.04.2018 SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

scala_dream.png

25-26 мая в Клайпеде (Литва) пройдет болдер фестиваль SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Scala Dream Bouldering Festival (SBF) впервые был организован в 2013 году с целью сделать его одним из наиболее ожидаемых мероприятий скалолазного сообщества в Прибалтике. С самого начала организаторы cтарались сделать его одним из самых любимых и самых желанных скалолазных событий в странах Балтии. И продолжают стремиться к этому, прилагая все усилия, вкладывая душy и сердце :).

Все кто заинтересовался welcome :).

Подробную информацию о соревнованиях можете найти на страничке SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Архив за год: