13.05.2014

Відкритий Чемпіонат Одеської області.

tumblr_m6d5viTHwR1rpwfnjo1_500.jpg

30 травня - 01 червня 2014 року на скелях Південного Бугу, м.Южноукраїнськ. відбудеться Відкритий Чемпіонат Одеської області зі скелелазіння на природному рельєфі присвячений 100 річному ювілею Олександра Володимирович Блещунова (швидкість, трудність).

Положення

1. Мета і завдання:

Розвиток та популяризація скелелазіння.

Підвищення рівня майстерності спортсменів. 

Виявлення перспективного резерву для збірної команди Одеської области зі скелелазіння.

2. Місце та строки проведення:

Змагання проводяться 30 травня - 01 червня 2014 року на скелях Південного Бугу, м.Южноукраїнськ.

3. Керівництво змаганнями: Змагання проводяться під керівництвом Управління у справах фізичної культури та спорту Одеської обласної державної адміністрації. Безпосереднє керівництво змаганнями покладене на а/к «Одеса», КДЮСШ №12 та головного суддю змагань.

4. Техніка безпеки: Відповідальність за життя та безпеку учасників у зоні змагань покладається на головного суддю та заступника головного судді по техніці безпеки. Представники команд відповідають за безпеку учасників поза зоною змагань.

5. Учасники змагань: Змагання особисті. Змагання проводяться згідно з правилами, затвердженими Федерацією альпінізму і скелелазіння України і погодженням з Держкомспортом України, що відповідають вимогам правил Міжнародної Федерації скелелазіння. До участі в змаганнях допускаються спортсмени та любителі що досягли 16-річного віку.

6. Заявки та жеребкування. Попередні заявки необхідно надати до мандатної комісії за адресою м.Одеса, вул.Пушкінська, 33 або на e-mail rockschool@bk.ru

Тел., факс 8(0482) 7229087.

Попередні заявки приймаються до 26 травня 2014р. Іменні заявки надаються до мандатної комісії в день змагань.

7. Регламент та умови змагань.

Змагання проводяться на швидкість та трудність. Змагання на трудність проводяться в формі фестивалю. Змагання на швидкість проводиться згідно правилам.

30 травня – день приїзду та розміщення учасників змагань.

15:00 – 17:00 - Мандатна комісія.

Учасники повинні мати бівачне спорядження для розміщення в польових умовах та продукти харчування, особисту екіпіровку для участі у змаганнях та динамічну мотузку для лазіння на трудність.

31 травня – змагання на швидкість и трудність.

10:00 – 13:00 – швидкість спортсмени та любителі.

14:00 – 17:00 – трудність спортсмени та любителі.

Учасники повинні мати документ який засвідчує особу, медичну довідку та страховий поліс. 8. Підготовка спортивних трас для змагань. Підготовка спортивних трас покладається на а/к «Одеса» і КДЮСШ №12. Контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням техніки безпеки при проведенні змагань здійснює робоча комісія а/к «Одеса». Не менш ніж за чотири години до початку змагань заступник головного судді з підготовки трас зобов’язаний надати до мандатної комісії акт про їх готовність до проведення змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань спонукає до відповідальності, передбаченої чинним законодавством України.

9. Медичне забезпечення. У відповідності до «Положення про медичне забезпечення спортивне-масових заходів», що затверджено наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27.10.2008 №614, за медичне забезпечення відповідає а/к «Одеса». Лікар змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного суді. Всі його рішення в межах компетентності обов’язкові для учасників, судів, організаторів змагань.

10. Фінансування. Витрати, які пов’язані з проведенням змагань (робота суддівської колегії, матеріальне забезпечення, тощо) покладаються на а/к «Одеса».

11. Визначення переможців і нагородження: Переможці визначаються згідно з правилами змагань зі скелелазіння по закінченню фінальних раундів змагань і нагороджуються грамотами и медалями.

Це положення є офіційним викликом на змагання.

Оргкомітет

Другие новости

16.02.2019 Зимняя Каталония, Vol. 2

Экспресс сообщением Barcelona Sants – Valencia Jaquin Sorolla подобрал меня на перроне солнечной станции Tarragona, окруженной морским простором и пальмами. Около 2 часов в дороге и я уже в Валенсии, где на широких улицах растет немеряное количество апельсинов (которые, правда, оказались больше декоративными, чем сьедобными). Дальнейший путь лежал в маленькую деревушку Chulilla.
Читать дальше...

08.09.2018 ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

ostriv_2018_afisha_ukr_3.jpg

6-7 жовтня неподалік села Кам`янка Сколівського району відбудеться боулдер-фестиваль «Острів Пасхи-2018» / Кубок Львівської Області зі скелелазіння на природному рельєфі.

Дивиться детальнішу інформацію на сайті змагань - ОСТРІВ ПАСХИ - 2018.

Реєстрація на змагання вже відкрита - Форма реєстрації.

Список зареєстрованих учасників.

27.04.2018 Болдер фест "Big Open". Реєстрація.

19_maya_sorevi_logo.jpg

Дорогі друзі! Нагадуємо, що реєстрація на івент-фестиваль Гіперіон BIG OPEN Boulder Fest триває повним ходом.

Оскільки кількість учасників в групах обмежена, за для вашого комфорту та безпеки, інформуємо про наявність вільних місць в групах:
1 група - 5 вільних місць; 2 група - 23 вільних місць; 3 група - 13 вільних місць
Реєстрація на змагання. Встигніть зареєструватись в зручну саме для вас групу!
Більш детальна інформація про фестиваль на сторінці Facebook.

16.04.2018 Болдер фест "Big Open". Инфо.

19_maya_sorevi_logo.jpg

19 мая в Киеве на базе ЦАО "Гиперион" открывается новая болдер зона.
По традиции стартуем с болдер феста "Big Open".
Уже открыта Регистрация на соревнования.
В программе феста много интересных болдеров, зажигательная музыка, общение с друзями, конкурсы, лотереи, афтепати...

Подробнее
07.04.2018 SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

scala_dream.png

25-26 мая в Клайпеде (Литва) пройдет болдер фестиваль SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Scala Dream Bouldering Festival (SBF) впервые был организован в 2013 году с целью сделать его одним из наиболее ожидаемых мероприятий скалолазного сообщества в Прибалтике. С самого начала организаторы cтарались сделать его одним из самых любимых и самых желанных скалолазных событий в странах Балтии. И продолжают стремиться к этому, прилагая все усилия, вкладывая душy и сердце :).

Все кто заинтересовался welcome :).

Подробную информацию о соревнованиях можете найти на страничке SCALADREAM BOULDERING FESTIVAL 2018.

Архив за год: